Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Social Bookmarks

hosting-pleskWindows Hosting Ons windows server budget pakket is een eenvoudige versie met alle basis mogelijkheden die u van een server mag verwachten. Het budget pakket is eenvoudig uit te breiden tegen geringe kosten. Uiteraard is de server voorzien van een handig Plesk beheermenu zodat je veel zaken zelf simpel en eenvoudig kunt beheren en onderhouden.

Maak je gebruik van Microsoft ASP, ASP.NET, Microsoft Access en/of Microsoft SQL databases? Kies dan voor WebTeam Windows hosting. Let op: op budget pakketten zit geen gratis telefoonsupport. Belt u toch dan worden de kosten tegen het standaard uurtarief in rekening gebracht.

 

Budget Wat wil dat Budget zeggen? Vanaf € 1,= per maand is standaard is het volgende inbegrepen bij het shared budget hosting pakket voor het hosten van een eenvoudige website:

En wat nou als ik meer wil? Het Budget pakket kan je online upgraden en voor een paar euro voorzien van meer opties, meer mail of schijfruimte of andere toepassingen. Het is een instap-pakket voor een eenvoudige basis website zonder poespas.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.