Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img-mobiele-telefoonsGoedkoop zelf een mobiele website maken voor iPhone Android iPad Blackberry Windows Phone 7


Het mobiele web is er al. Blijf niet achter!
Als u geen mobiele website heeft, kopen ze bij uw concurrent want klanten verwachten een site die wel geschikt is voor ieder mobieltje.
Prijsdoorbraak, een echte mobiele website voor
slechts 5,95 per maand !

Waarom is het mobiele web belangrijk voor het MKB en in het bijzonder voor uw bedrijf? Het mobiele internet zal binnenkort groter webteam_mobiworden dan het PC internet. Bedrijven zonder een echte mobiele website lopen nu al klanten mis, lopen omzet mis en kunnen dus binnenkort hun deuren sluiten.

Een mobiele website is geschikt voor alle type bedrijven. Het MKB kan op een goedkope manier gebruik maken van het mobiele web. Ook hotels en restaurants voor bijvoorbeeld online boeken of reserveren. Koppelen met twitter, facebook, het behoort allemaal tot de standaard mogelijkheden.

Een mobiele website van WebTeam is de oplossing om een mobiele website in slechts enkele minuten te maken. Een eenvoudig beheermenu met icoontjes die u naar wens kunt aanpassen en verplaatsen. Het werkt met alle soorten computers, mobiele telefoon, smartphones, tablets en browsers.

Nog geen mobiele website ?

Test nu alles 30 dagen gratis uit. Klik op de groene knop, vul je gegevens in en binnen 10 minuten heb je een mobiele website gemaakt.

gratis-testen
parket
hermandenblijker
baskapel-mobiele-websitegratis-testen

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.