Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img-mobiele-telefoons

Geoptimaliseerd voor het mobiele internet. Het verschil tussen een mobiele website en een “normale” website is dat een mobiele website is geoptimaliseerd voor het gebruik op een klein scherm, bijvoorbeeld van een smartphone.

Gebruikerservaring is dan ook een van de grote voordelen van een mobiele website. Ook wordt er bij een mobiele website rekening gehouden met het feit dat er over het algemeen via de telefoon een tragere internet verbinding aanwezig is. Door kleinere bestanden en minder grafische elementen toe te passen zal de voor uw mobiele website belangrijke informatie sneller gedownload kunnen worden.

ACTIE: Gratis .mobi domeinnaam bij uw bestelling !

Een mobiele website van WebTeam is 100% geschikt voor het nieuwe Google howtogomo initiatief.howtogomo
Volgens het nieuwe howtogomo.com initiatief van Google is WebTeam 100% geschikt en scoort 4 uit 4 op de GoMoMeter ( dat is de mobiele website vriendelijkheids-schaal ) van Google.

Nog geen mobiele website ?

Test nu alles 30 dagen gratis uit. Klik op de groene knop, vul je gegevens in en binnen 10 minuten heb je een mobiele website gemaakt.

mobiele website gratis 30 dagen testen en uitproberen

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.