Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img2WebTeam BV is een kwaliteits provider met een 24/7 helpdesk en 24/7 technische medewerkers aanwezig te Amsterdam. Wij hebben een serieuze bedrijfsvoering sinds 1996. Daarom bestellen nieuwe en bestaande klanten dagelijks diensten bij ons. Wij bieden maatwerk oplossingen voor bedrijfskritische internet toepassingen


Uiteraard bieden wij diensten aan voor het MKB maar ook overheid, gemeentes en multinationals maken gebruik van de diensten van WebTeam BV.

Wij bieden u ruime keuze aan kwaliteits internet diensten aan meer dan 6700 bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en het MKB. Wij bieden dan ook diverse Pro Diensten aan die verder gaan dan normale hosting.

 

24 x 7 x 365 Non-Stop Monitorservice. Aankondigingen over onderhoudsvensters, werkzaamheden of upgrades aan het netwerk staan altijd op onze mededelingen pagina.

Toegang aanvragen tot het datacentrum kan online.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.