Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img2Regels voor bezoek aan het WebTeam Datacentrum. Als eerste wijzen wij u er op dat wij permanent video opnames maken en deze beelden bewaren. Hou er dus rekening mee dat u bekeken kunt worden tijdens uw bezoek aan het datacentrum. Tevens maakt de beveiliging van de datacentra gebruik van pasfoto-herkenning en biometrische toegangscontrole door middel van vingerafdrukken.

Toegang tot het datacenter is 24 uur per dag zeven dagen per week uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor werkzaamheden aan uw server kunt u online toegang aanvragen via uw klanten-account. Log in en kies voor de knop “access”.

Bij het overtreden van de regels behouden wij ons het recht voor u de toegang tot het datacentrum te ontzeggen. Ook bij betalingsachterstand houden wij ons het recht voor u geen toegang te verlenen tot uw server.

Het datacentrum is een gevoelige omgeving. Daarom is het volgende verboden:

Als klant kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week online toegang aanvragen.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.