Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img2Het Tele-2 Gyro-Center is een ISO gecertificeerd datacenter in Amsterdam. De ISO 9001:2000 norm is wereldwijd geaccepteerd om aan te tonen dat een organisatie niet alleen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen maar ook streeft naar een continue verbetering hiervan. Dit sluit naadloos aan bij WebTeam: continue verbeteren van kwaliteit.

 Op de vloer van dit datacenter kunnen wij beschikken over meer dan voldoende stroom per cabinet. In nagenoeg alle andere datacenters is dit maximaal 4 of 8 Amp per positie. Deze restrictie heeft vaak te maken met beperkte koel capaciteit en stroom voorzieningen. Binnen ons datacenter is dit nu optimaal geregeld en ook daadwerkelijk beschikbaar.

Ook hebben wij voldoende vierkante meters om voor klanten prive-suites in te richten geheel naar uw wensen.

Gyro-center

In het WebTeam Gyro-center datacentrum hebben wij een een Network Management en Operations Center opgezet waar wij samen met een collega een 24/7 bezetting onderhouden. Dus speciaal voor onze colocated en dedicated klanten zijn vakkundige remote-hands dag en nacht aanwezig.

Alle onderdelen worden elke minuut gecontroleerd. Mocht er een onderdeel van het netwerk niet goed te bereiken zijn wordt er een SMS verstuurd naar de dienstdoende NOC manager van WebTeam. Ook als een server 5 minuten niet correct reageert wordt direct actie ondernomen. Ook onze relaties kunnen gebruik maken van deze 24uur monitorservice.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.