Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

wordpress-magento-hulpHeel veel (grote) bedrijven maken gebruik van Magento voor hun online webwinkel. Het systeem maakt gebruik van open source software waardoor deze steeds uitgebreider wordt en veel uitbreidingsmogelijkheden biedt. Ook voor zoekmachine optimalisatie wordt Magento geroemd.

Net als bij WordPress zijn er voor Magento zijn er heel veel verschillende themes beschikbaar. Je kunt dan ook het uiterlijk van je webshop, als je dat wilt, regelmatig veranderen. Magento wordt voornamelijk gebruikt voor webshops met meer dan 5000 producten.

VPS servers van WebTeam

Magento draait bij WebTeam op geoptimaliseerde VPS servers die zorgen voor een supersnelle opslag en maken we gebruik van Redis Caching waardoor je webshop zo’n 30 tot 60% sneller wordt.

Mollie en Magento

De mollie Magento-Plugin maakt het mogelijk om betalingen via Mollie in Magento te ontvangen. Met Mollie kan je betalingen vanuit de hele wereld ontvangen en met de plugin voeg je diverse betaalmethoden in één keer toe in je webwinkel.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.