Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

woocommerce-wordpress-hostingWooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin.

WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

 

Themes & Plugins

WooCommerce is gratis te downloaden als plugin in de WordPress.org plugin directory en je kunt prima een simpele webshop opzetten zonder dat je ook maar ergens voor hoeft te betalen. Wil je echter iets serieuzer aan de slag, dan moet je premium themes en plugins aanschaffen.

WooCommerce plugins

WooThemes heeft veel WooCommerce themes en plugins gemaakt: themes en plugins die speciaal voor WooCommerce zijn ontwikkeld. Ze voegen niets toe op een website zonder WooCommerce. Denk bijvoorbeeld aan een plugin die een nieuwsbrief aanmeldingsformulier toevoegt aan de bestelling bevestigen pagina. Heb je geen WooCommerce, dan is deze plugin helemaal nutteloos. Zo’n plugin noemen we dus een WooCommerce plugin.

Gebruiksvriendelijkheid & SEO

WordPress staat bekend als een erg gebruiksvriendelijk CMS en met deze gedachte hebben ze WooCommerce ontwikkeld. Men is tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden van WooCommerce, door de vele plugins die je gemakkelijk kunt installeren. Het zit ook goed qua SEO: Yoast heeft een plugin gemaakt die je ook goed kunt gebruiken voor WooCommerce websites.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.