Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Social Bookmarks

quick-ssl-geotrustBovenaan bij Google? is jouw website wel veilig?
Normaal gesproken deelt Google maar weinig informatie over het algoritme dat ze gebruiken om zoekmachine positionering te bepalen.

Echter, nu brengt Google naar buiten dat ze websites die gebruik maken van een beveiligde https-verbinding gaan belonen met een hogere score in zijn zoekresultaten.

Dat meldt Google op zijn officiële blog. Met een HTTPS-verbinding moedigt Google het gebruik van betere beveiliging aan en zal het aftappen van data een stuk lastiger worden dan bij een ‘normale’ verbinding.

In eerste instantie heeft het wel of niet hebben van een beveiligde verbinding nog maar een kleine invloed op de plaats in de zoekresultaten, stelt Google; andere factoren, zoals de kwaliteit van de content, spelen volgens de zoekgigant nog altijd een belangrijkere rol.

Google wil webmasters de aankomende maanden de tijd geven om hun sites te gaan voorzien van een SSL certificaat. Dit is een klein bestandje met gegevens dat digitaal een cryptografische sleutel en de gegevens van de eigenaar van de site bindt. Wanneer SSL-beveiliging is ingeschakeld, worden alle gegevens die via de website worden gegenereerd, gecodeerd. Dit om te voorkomen dat het wordt onderschept door een derde partij.

In de toekomst zal Google de site beveiliging een grotere rol laten spelen bij het bepalen van de positie in de zoekresultaten en dat zal de veiligheid van het internet voor de eindgebruiker enorm verbeteren.

 

Wat is het verschil?

Je herkent een beveiligde website aan het extra ‘s-je’ in de URL, dus https.

  • – http://www.websiteurl.nl is een gewone site
  • – https://www.websiteurl.nl is een beveiligde site

Veilig voor Google

Kies uit 1 van de onderstaande 3 oplossingen en zorg dat je website voldoet aan de nieuwste eisen van Google.


 

1) 49,95 per jaar Rapid SSL  (Budget oplossing)

Eenvoudig SSL Certificaat voor kleine websites.


2) 99,= per jaar Secure Site SSL  (Beste Keuze)

Secure Site SSL Certificaat voor websites + transacties zoals betalingen, verwerking van klantendata en shops.


3) 199,= per jaar EV SSL Certificaat (Groene Balk & Super Veilig)

ev-bar

Vertrouwen is belangrijk, neem het meest uitgebreide certificaat met de groene balk. Speciaal voor websites met transacties zoals klanten-systemen, reserveringen, bestellen & betalen en shops.

Wat zit er standaard bij?

– Eigen vast IP nummer
– Gratis Installatie
– Software update naar de nieuwste versie van PHP/MySql

Vergelijk de oplossingen >>>

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.