Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img13Welkom bij de online helpdesk van WebTeam BV. Wij vinden support voor onze klanten een zeer belangrijk punt in de hosting wereld! Daarom krijgt u van ons op werkdagen altijd binnen 24 uur een antwoord op uw vraag echter vaak dezelfde dag al. En met de lijst van veel gestelde vragen en online beheermenu met video instructie kunt u al heel veel antwoorden vinden.

Het telefoonnummer van de helpdesk is Tel: +31 (0)20 – 2611 858. Soms is het druk aan de telefoon. Voorkom onnodig in de wacht hangen en stuur een email ! Let op: op budget pakketten zit geen gratis telefoonsupport. Belt u toch dan worden de kosten tegen het standaard uurtarief in rekening gebracht.

Wilt u dat wij instellingen voor u nakijken in uw beheermenu vergeet dan niet uw username en password te vermelden en ook uw domeinnaam in uw helpdesk-ticket.

 

Wij proberen altijd binnen 24 uur te antwoorden. Maar meestal krijgt u de zelfde dag al antwoord! U maakt gebruik van onze helpdesk conform onze Algemene Voorwaarden

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.