Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Social Bookmarks

Als je belt naar WebTeam verwacht je dat een expert de telefoon opneemt en niet een callcenter. Een 0900-betaal nummer mag niet meer van de overheid. Maar er moet toch een manier zijn om onze kosten (een expert de telefoon laten opnemen) vergoed te krijgen aan de ene kant, en de klant te helpen aan de andere kant. Daarom kan je ons gratis e-mailen en zijn er kosten verbonden aan bellen.

99% van onze klanten belt niet, maar stuurt een email.

Ook wij krijgen dagelijks telefoon van advertentie verkopers, groene stroom aanbieders en andere ongewenste ellende. En dan bellen mensen ook makkelijk even vanuit de auto. Als wij dan vragen welke foutmelding er in beeld staat is het antwoord “Geen idee. Ik zit in de auto“.

Kortom stuur even een email. Doe er gelijk een screenshot bij zodat wij kunnen zien wat jij ziet.

Stuur online je vraag en een medewerker zal je bericht zo snel mogelijk bekijken en wij streven er naar om je tijdens werkdagen de zelfde dag te antwoorden.

 

Telefoon SLA

Wil je toch echt even bellen, maak dan een belafspraak via ons online systeem.
Na ontvangst van je betaling bellen wij je terug op een afgesproken tijdstip.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.