Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img5SSL staat voor Secure Sockets Layer. Veiligheid en vertrouwen in uw website.

Een GeoTrust Logo van SSL WebTeam is een kenmerk van vertrouwen op het internet. SSL staat voor Secure Sockets Layer, ook wel SSL certificaat of secure ssl genoemd.

 

De laatste tijd leest u in het nieuws steeds vaker berichten over problemen met websites. Zo zijn er fraudeurs die proberen de wachtwoorden van bank-klanten te achterhalen, het zogenaamde phishing. Virusschrijvers proberen uw computer over te nemen met trojaanse paarden. En als u online wat wilt bestellen, hoe weet u dan dat het bedrijf echt bestaat?

Deze problemen heeft u niet alleen. Uw trouwe klanten uit de normale wereld weten u op internet ook te vinden, maar nieuwe klanten, vertrouwen zij u ook? U heeft vast de spam-emails wel eens gehad. Koop pillen, koop horloges, allemaal mooie aanbiedingen.

Maar hoe kan een potentiele klant nu het verschil zien tussen internet-oplichters en uw site? U heeft geld uitgegeven aan een ontwerper, een sitebouwer, een online-winkel en uw site opgegeven bij de zoekmachines, nog wat advertenties geplaatst, maar dan… Uw nieuwe internet klant wil iets zien waarop zij kunnen vertrouwen. Een GeoTrust Logo van SSL WebTeam is zo’n teken van vertrouwen. Vertrouwde authenticatie en een duidelijk teken dat het bedrijf achter de site waar ze van plan zijn zaken mee te gaan doen ook werkelijk bestaat.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.