Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

antimalware-scan-geotrust

Dat je website gehackt wordt is een van de grootste nachtmerries van iedere website eigenaar.

Van het ene op het andere moment doet je website het niet meer. Het komt vaker voor dan je misschien zou denken. Een hack is bijna altijd geautomatiseerd. Door gebruik te maken van bots zoeken ze naar kwetsbare websites. Websites die gebruik maken van een shop verwerken financiële gegevens van hun bezoekers. Hackers zijn op zoek naar creditcard of bankgegevens.

Maar ook het plaatsen van malware, bezoekers doorverwijzen naar andere websites of het versturen van spam via jouw server zijn veel voorkomende hacks.

Het is dus van groot belang je website tegen deze hacks en tegen malware te beschermen.
Dat kan met de antimalware scan.

Iedere dag controleren wij jouw website op een mogelijke besmetting. Een veilig gevoel. Een inbraak of diefstal voorkomen is praktisch onmogelijk. Je huis heeft een inbraak alarm, je auto heeft een alarm. Een virus-scanner zoals Norton of McAfee op je PC is niet genoeg. Die beschermen alleen je PC. AntiMalwareScan is een alarm installatie voor je website. Bij een inbraak krijg je gelijk een alarm melding. Zo blijft de schade beperkt en is je site snel weer online.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.