Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img5

Mensen die kiezen voor een eigen server bij WebTeam doen dat om verschillende redenen.

Dat kan zijn omdat bijna altijd de capaciteit van een server gedeeld wordt met zijn gebruikers. Een zogenaamde shared-server. Zo kan het zijn dat er misschien wel 150 websites op 1 server staan.
Deze maken met elkaar gebruik van het totale hoeveelheid dataverkeer, het aantal Gig’s en de software.
Heb je een heel drukke website met veel bezoekers, kan dat de capaciteit van een shared server in gevaar brengen. Hij gebruikt teveel resources zodat andere websites, die ook op dezelfde server staan, enorm traag worden.

Dan adviseren wij, als hosting provider, de klant te kiezen voor een eigen, private server. Die wordt volledig ingericht op de specifieke wensen en eisen.
Er kan andere software op geïnstalleerd worden, er kan veel meer schijfruimte of intern geheugen aan worden toegekend en je hebt geen last van andere gebruikers die jouw site onderuit halen.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.