Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

google-ssl-chrome

Veiligheid Google SSL met HTTPS

Google heeft naar buiten gebracht dat ze websites die gebruik maken van een beveiligde https-verbinding gaan belonen met een hogere score in de zoekresultaten. Met een HTTPS-verbinding moedigt Google het gebruik van een betere beveiliging aan. Daardoor zal het aftappen van data een stuk lastiger worden dan bij een ‘normale’ verbinding.

Het is dan ook van belang dat je site gebruik maakt van een SSL certificaat. Dit is een klein bestandje met gegevens dat digitaal een cryptografische sleutel en de gegevens van de eigenaar van de site bindt. Wanneer SSL-beveiliging is ingeschakeld, worden alle gegevens die via de website worden gegenereerd, gecodeerd. Dit om te voorkomen dat het wordt onderschept door een derde partij.

Je herkent een beveiligde website aan het extra ‘s-je’ in de URL, dus https.

– http://www.domeinnaam.nl is een gewone site
– https://www.domeinnaam.nl is een beveiligde site

Mogelijkheden

Wij bieden 3 verschillende oplossingen aan zodat je site voldoet aan de veiligheidseisen van Google

  1. 1. Rapid SSL (budget) – Een eenvoudig SSL Certificaat voor kleine websites
  2. 2. Secure Site SSL (beste keuze) – Secure Site SSL Certificaat voor websites + transacties zoals betalingen, verwerking van klantendata en shops
  3. 3. EV SSL Certificaat (super veilig) – Het certificaat met de groene balk. Speciaal voor websites met transacties zoals klanten-systemen, reserveringen, bestellen & betalen en shops

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.