Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

wordpress beveiligingWordPress beveiliging begint met de veiligheid van onze servers. Als hostingprovider zijn wij van WebTeam dagelijks bezig om de veiligheid van onze servers te waarborgen. Wij scannen onze servers op malware, maken dagelijks back-ups and zorgen ervoor dat hackers buiten de deur worden gehouden.

Echter, omdat alles met het internet verbonden is, kan het toch voorkomen dat je site gehackt wordt of dat er malware geplaatst is.

WordPress Wachtwoorden

Een groot voorkomend probleem is dat mensen kiezen voor een wachtwoord dat niet veilig genoeg is. Hackers zullen met software een script aanroepen dat zal proberen om het wachtwoord te raden. Ze gaan daar net zo lang mee door totdat ze daarin geslaagd zijn.

Een goede oplossing om hackers buiten de deur te houden is om de login pagina van je WordPress website te verplaatsen of te verbergen. Daar zijn verschillende oplossingen voor. Wij helpen graag door mee te denken aan een oplossing die op jouw website van toepassing is. Denk dan bijvoorbeeld aan het verstoppen van namen van themes en plugins of het afschermen van je wp-login.

Offerte

Wil je eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

 

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.