Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

wordpress hostingWordPress is een web software programma waarmee je op eenvoudige wijze een website of blog kunt maken en kunt onderhouden.

Bijna 80% van alle websites maken gebruik van WordPress.

Er zijn duizenden gratis plugins en themes voor WordPress beschikbaar waarmee je site kunt uitbreiden en kunt verfraaien. Tevens zijn veel WordPress websites themes ook gelijk geschikt voor mobiel gebruik. Ze worden goed weergegeven op een telefoon op tablet. WordPress is eenvoudig en gebruiksvriendelijkheid geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

WordPress hosting van WebTeam

WordPress is een professionele web software waarmee je eenvoudig een schitterende website creëert. Tevens staat het bekent om zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Daarom is het pakket geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Uiteraard heeft het WordPress Hosting pakket van WebTeam ruim voldoende schijfruimte, dataverkeer en mailboxen. Het installeren van WordPress hosting verloopt via cPanel en in slechts enkele stappen. Via ons Control Panel (cPanel) installeer je eenvoudig een voor-geconfigureerde versie van deze applicatie op je eigen WebTeam webhosting pakket.

WordPress support WordPress biedt voor elk website de juiste plugin of extensie. Op de supportwebsite vindt je veel informatie over WordPress hosting. Na de installatie van WordPress ben je echter wel zelf verantwoordelijk voor het functioneren van deze applicatie.

WordPress op internet Op de website van de makers van WordPress staat meer informatie over WordPress. Ook vindt je voorbeelden van de mogelijkheden om een website te bouwen en te beheren. Met de backend van WordPress creëer je nieuwe artikelen en pagina’s, deel je afbeeldingen en video’s en installeer je thema’s en extensies. Op het forum staan tips van experts en als gebruiker kun je deelnemen aan discussies.

Bekijk ook onze WordPress CDN pagina: https://webteam.nl/cloud/cdn-voor-wordpress

Offerte

Wil je liever eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

Bestellen

Direct bestellen? Klik dan op de bestel knop:

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.