Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

wordpress onderhoudWordPress Onderhoud en het updaten van je site, hoe doe je dat? Als je een WordPress website hebt gemaakt moet je zo nu en dan ook onderhoud uitvoeren. Dit is belangrijk voor de veiligheid van je site. WordPress wordt heel regelmatig ge-update. Vaak zijn dit beveiligingsupdates maar het kunnen ook updates zijn die zorgen dat het gebruik van WordPress eenvoudiger wordt of dat de site beter geschikt is om aan te melden bij de zoekmachines. Helemaal met beveiligingsupdates is het belangrijk dat dit snel gebeurd.

Plugins Updaten

Plugins moeten regelmatig worden ge-update. Zelfs plugins die niet actief gebruikt worden kunnen een beveiligingsrisico vormen of zorgen dat andere delen van je site ineens niet meer goed werken.

Wij kunnen je site beheren en onderhouden zodat deze belangrijke updates direct worden uitgevoerd.

Offerte

Wil je eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

 

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.