Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

wordpress snelheid cdn cacheWordPress sneller & stabieler? Dat kan met een CDN voor WordPress. Je hebt een mooie website gemaakt in WordPress. Er komen steeds meer blogs, pagina’s en foto’s op te staan en je site wordt drukker en drukker. Maar dan ineens wordt je website ook trager. Een snelle laadtijd van je website is van essentieel belang. Het zorgt ervoor dat de bezoeker niet weg klikt omdat het te lang duurt voordat de site in beeld komt.

Drukker en drukker…

Iedere keer dat iemand een pagina opvraagt maakt je met die pagina een paar verbindingen met de MySql database. Dus 1 bezoeker kan 10 pagina’s bekijken en misschien wel 500 verbindingen maken met de database. Dus meer bezoekers = hoe drukker het gaat worden op je website server. Je krijgt dan een melding dat je “server te intensief” is. Technisch heet dat teveel http connecties, de sql queries en de duur daarvan.

Je wilt dat de bezoeker een goede gebruikerservaring heeft op je site. Dat zorgt voor meer bezoekers, een betere reputatie en een groter vertrouwen bij de bezoeker.

Wat is een CDN?

CDN staat voor Content Delivery Network. Zo’n CDN bestaat uit een hoop extra servers die in verschillende datacenters en bij hosting bedrijven worden geplaatst. Wat er gebeurt is dat de informatie van een website wordt opgeslagen in wereldwijd verspreide, zogenaamde edge locaties, zodat gebruikers de informatie die ze willen zien snel kunnen ontvangen via de dichtstbijzijnde server in het CDN. Antwoord op de vraag waarom steeds meer webmasters gebruik willen maken van een CDN is Snelheidswinst!

Je merkt direct dat je website een stuk sneller getoond wordt. Wat ons uniek maakt is dat we samen met internationale partners ook gebruik maken van 7 locaties in Nederland.

Berekening CDN

Bij de berekening van de kosten voor een CDN gaan we uit van bandbreedte per maand. Zo heb je al voor 9,95 euro per maand een eigen CDN met 100GB bandbreedte. Alle prijzen staan online, klik hier voor de mogelijkheden. Wil je liever eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

CDN en SEO

Al onze CDN’s zijn SEO vriendelijk en voldoen aan alle eisen van Google, Yahoo, Bing en al die andere minder bekende zoekmachines. Waarom willen steeds meer webmasters gebruik maken van een ‘Content Delivery Network’? Het antwoordt is simpel: Snelheidswinst! Je merkt direct dat je website een stuk sneller getoond wordt. De tweede reden voor het gebruik van een CDN is de uptime. Gaat je server om een onduidelijke reden offline, dan zal de statische content blijven bestaan binnen het CDN-netwerk. De bezoeker haalt de data van de website op via de dichtstbijzijnde server en zal dus niks merken van de downtime. Een CDN is geen duplicate content!

Offerte

Wil je liever eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

Bestellen

Je kan direct online bestellen. Installatie en oplevering doen we vandaag voor je!

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.