Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

wordpress zoekmachine seo yoastEr bestaat een aantal handige plugins om snel aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website. Bekende plugins zijn onderandere All-in-one-seo en Yoast. De wordpress plugin van Nederlandse bodem.  Deze plugins helpen je om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Je kunt alle pagina’s voorzien van een titel, een meta description en keywords. Ook zorgt een plugin ervoor dat je XML sitemap automatisch wordt gegenereerd. En dat is weer goed voor je score bij de zoekmachines.

WordPress Zoekmachine SEO plugin van Yoast

De WordPress Zoekmachine SEO plugin van Yoast is, zoals de naam al aangeeft, volledig gericht op zoekmachine optimalisatie. Mede door het succes van WordPress zijn er ook veel nieuwe plugins ontwikkeld die helpen met het optimaliseren van blogs voor zoekmachines zoals Google of Bing. Echter, de WordPress SEO van Yoast is de meest populaire en succesvolle. Heb je hulp nodig bij het instellen van deze plugin, neem dan gerust contact met ons op.

Zoekmachine optimalisatie

De Yoast Plugin laat je nadenken over je teksten die je op je website zet. Door je op 1 bepaald zoekwoord per pagina te focussen maakt dat je pagina’s uniek. En … unieke content zorgt voor een betere score bij de zoekmachines.

De WordPress SEO plugin van Yoast controleert je site en geeft je tips zodat je niets vergeet. Denk bijvoorbeeld aan het meegeven van een alt tag bij een afbeelding, of zorgen dat je het focus zoekwoord in de tekst gebruikt. Al deze functies zorgen ervoor dat zoekmachines de inhoud van je site zonder problemen zal weergeven in hun index.

Offerte

Wil je eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

 

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.