Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

grootverbruikers-datacentrumJouw bedrijf is in de afgelopen jaren nauw verweven met het internet. Alle medewerkers hebben zakelijke email. De buitendienst heeft email en agenda uiteraard op hun mobiele telefoon. De nieuwste spreadsheets van de marketing afdeling worden gedeeld in de cloud met de sales medewerkers. En de directie heeft 24 uur per dag inzage in de belangrijkste kerngetallen van de onderneming.

Grootverbruikers

Je klanten bestellen in de webshop. Automatisch wordt de verzending door de dichtstbijzijnde winkel verwerkt en is de voorraad online bij te werken. Jij denkt niet in domeinnamen en hosting, maar je bent een zakelijk grootverbruiker van internetdiensten. Altijd online, altijd bereikbaar en voor je complete omni channel zoek je een stabiele en robuuste oplossing.

WebTeam is jouw partner voor deze complexe vraagstukken.

Offerte

Wil je eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

 

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.