Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

mkb-hosting-websiteJaren geleden was het voor het midden- en kleinbedrijf enorm belangrijk om een website te beginnen. Je website was namelijk het visite kaartje van je bedrijf. De tijden zijn veranderd. Jouw klanten zitten op internet. Of ze nu beginnen met iets te zoeken bij Google of dat ze ergens wat lezen op Facebook of misschien wat gezien hebben op een vergelijkingssite, jouw website is je bedrijf.  En je hebt slechts drie seconden de tijd om van een kijker een klant te maken.

Overzichtelijk en snel

Daarom moet jouw website overzichtelijk zijn, snel in beeld komen en de voor jouw specifieke kenmerken hebben. Dus wil je dat de mensen contact met je opnemen, zal je een contact formulier op je site moeten hebben. Wil je dat klanten bij je bestellen, dan is een online shop erg belangrijk. En heb je die shop, hoe belangrijk is dan de Ideal module zodat de klanten gelijk kunnen betalen. En uiteraard moeten deze transacties weer veilig bewaard en opgeslagen worden in Nederland.

Een simpel domeinnaampje en budget hosting is dan niet voldoende. WebTeam is de partner waarop je kan vertrouwen.

Offerte

Wil je eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.