Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

samenwerking-zakelijk-socialDankzij het internet is samenwerken eenvoudiger dan ooit. De ingewikkelde kreten vliegen je vaak om de oren. High Availability Hosted Exchange, SharePoint. En dat terwijl je gewoon, samen, aan een tekstdocumentje wil werken. Soms gooi je wel eens wat in de prullenbak wat eigenlijk niet had gemoeten. Denk je dan … kan ik dat nog uit de prullenbak halen? Of ben je dan op zoek naar verwijderde item retentie. Hoe het heet maakt niet uit, als het maar goed werkt.

Helderde taal

WebTeam is jouw partner die gewoon heldere taal spreekt.

Je hebt een offerte gemaakt en je wilt deze nog even door je collega of leidinggevende laten doorlezen voordat je ‘m naar de klant stuurt. Daarvoor zoek je een oplossing die niet ingewikkeld is. Voor de eerstvolgende vergadering wil je iedereen, tegelijk uitnodigen, de vergaderruimte in de agenda plannen en een bevestiging ontvangen of iedereen aanwezig kan zijn. Geen ingewikkelde kreten, geen moeilijke woorden, gewoon de juiste gereedschappen en programma’s gebruiken zodat jij je kan focussen op je werk.

Werk je al met software in de Cloud?

Neem een voorsprong op de concurrent met onze slimme online-oplossingen voor ondernemers. Maak je regelmatig handmatig de koppeling tussen diverse administratieve systemen? Nodig je nog steeds klanten uit op kantoor omdat je gebonden bent aan de software van de computer op de zaak? Bespaar veel tijd en moeite door over te stappen op software die via een internet-browser te bedienen is. Overal toegankelijk en realtime informatie delen met je medewerkers en klanten.

Bovendien verlopen uw interne processen veel efficiënter door de automatische koppeling tussen de diverse systemen. En dat wil toch elke ondernemer?

Offerte

Wil je eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.