Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img9Een website ontwerpen is een vak apart. Als je de reclame mag geloven kan je een website zelf ontwerpen. In een tijd waarin ‘iedereen websites kan maken’ geloven wij dat het verschil tussen ‘websitebouwers’ en échte vakidioten groter is dan ooit.

Maar de vraag is eigenlijk, wat wil je met je website?

Bestaat jouw website uit de pagina welkom, waar zitten we en bel ons, dan kan je het uiteraard lekker zelf doen met een WordPress pakket. Is jouw website onderdeel van een doortimmerd, marketing- en salesplan, gaat meer dan de helft van je bedrijfsplan over internet, kortom is je website DE pijler van je onderneming?  Dan is het tijd om te praten met professionals die jouw omnichannel begrijpen.

Wie is die anonieme bezoeker?

We horen van veel ondernemers een bekend probleem. Je hebt best wel  bezoekers op je bedrijfswebsite maar wie zijn het nou eigenlijk? Statistieken geven alleen een getal. Je ziet in een grafiek pieken en dalen. Maar wie was het nu echt, wat is de naam van die persoon? En bij welk bedrijf werken ze?

Wie is die man of vrouw achter dat stipje in je grafiek? Wie zit er achter dat anonieme IP nummer? Want uiteindelijk wil jij meer klanten. En meer verkopen. Dan is het belangrijk om te weten wie er op je website komt. Net als in een winkel wil je zien wie er rondloopt.

Gelukkig kan dat nu. Onze oplossing geeft antwoord op twee vragen:

  1. 1. Wie is toch die anonieme bezoeker?
  2. 2. Hoe krijg je de juiste informatie van deze persoon?

Daar gaan Leads & Sales Funnels over! Maak gebruik van dezelfde soort software die de grote merken inzetten om van een website een lead machine te maken. Lees verder op de speciale themawebsite www.wiebekijktmijnsite.nl

Hoe maak je van kijkers kiezers?

Hoe zet je moderne email systemen in zoals mailchimp? Hoe zorg je ervoor dat je de marketing maximaal automatiseerd? WebTeam helpt jou ook om je webshop te koppelen aan je boekhoudpakket. Tijdens de bouw houden we rekening met het integreren van de juiste sales funnels om maximaal rendement uit het achterliggende CRM te halen.

Offerte

Is jouw website belangrijk voor je bedrijf? Neem dan even contact met ons op.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.